Bar & Restorant

Kaloninga Bari që ndodhet në katin e parë të Hotelit kaluar në një botë tjetër. Biseda rrjedh mbi gotat me gaz dhe tavolinat me qirinj. Pas lokalit, mixologët krijojnë shpikje të reja dhe kokteje klasike të nderuara për kohën. Para se të shijoni atë gllënjkën e parë, shikoni përreth. Bari i hapur me një pamje të mrekullueshme të detit dhe një Bar të ftohtë prej druri vendosin një ton elegant. Nga dita në natë, Bari është i mbushur me një energji të qetë, tërheqëse. Për të shoqëruar pijet tuaja, zgjidhni nga menutë e lehta të vakteve të barit dhe kanapeve të mbrëmjes.

Pije Speciale

Shijoni pijet e bëra nga Barista-ja jonë profesionist

Restoranti

Historia jonë e shijshme

“Të gatuajmë, shërbejmë dhe ushqejmë. Të kujdesemi për ata që ulen në tryezën tonë.
Përbërësit dhe teknika, përkushtimi dhe pasioni i secilit kuzhinier dhe secilit kamerier.
Kërkimi i ekuilibrit perfekt midis krijimtarisë, së resë, asaj unike dhe të panjohur,
me klasiken, perberesin, lenden e pare ne gjendjen e saj me natyrore,
ndërsa arrin në derën tonë, me ndërhyrjen më të vogël.
Kuptimi shqetësues se mund të ketë magji në ato më të thjeshtat,
detaji më i qartë, përfundimtar i një rritje krijuese.
Kujtime emocionale, duke rrëfyer të kaluarën
dhe transformimin e kujtimeve unike të kapura në një pickim.
Trashëgimia e një të kaluare interesante duke zbuluar dete, toka, popuj dhe produkte të reja.
Eksplorimi i një të tashmeje aktive dhe imagjinimi me pasion i së ardhmes.
Ne jemi histori, kujtesë, njohuri, krijimtari, ëndërr, emocion dhe veprim.
Pula ose veza, tradicionale ose pararojë,
kush erdhi i pari, çfarë na nxit, na thellon ndjenjat dhe na bën të udhëtojmë.
Dje, sot ose nesër - një kuzhinë pa kohë, pa kohë, me gjithë kohën në botë.
Me sa duket hermetike herë pas here, përsëri dhe përsëri në zhvillim të vazhdueshëm.
Një udhëtim befasues nëpër një vorbull e emocioneve? "

Delikatesat e veçuara

Ushqim i freskët i detit