Rreth Nesh

Hotel me 4 yje me mëngjes dhe restorant falas

Zbuloni mirëseardhjen e ngrohtë shqiptare të Hotel Sejko, një hotel luksoz me plazh me 4 yje. I ndodhur në Bregun e Sarandës duke ofruar një ikje rinovuese 

LISTA E PAKETIMIT

Nuk janë gjërat që merrni me vete ato që përcaktojnë udhëtimin tuaj; janë përvojat që keni dhe kujtimet që sillni në shtëpi.

VENDODHJA

Duke shfaqur një vendndodhje bregdetare dhe një bar në plazh, Hotel Sejko ofron akomodim me ajër të kondicionuar në Sarandë. Parkim falas private ofrohet në Hotel. Të Ftuarit mund të shijojnë një meze në bar ose të pushojnë në zonën e plazhit privat.

Na gjeni në