Hotel Sejko

MIRESEVINI NË

Hotel Sejko

Që kur Hotel Sejko u hap në 2015, ai është nderuar si një monument i madh për madhështinë e Sarandës dhe si një arketip i shquar i përsosmërisë së shërbimit. Ndërsa hoteli ynë ikonik 

ka evoluar vazhdimisht me kalimin e viteve, të gjitha azhurnimet bëhen për të qëndruar në përputhje me vlerat tona themelore të qëndrueshme të pasurisë së përjetshme dhe mikpritjes së jashtëzakonshme.

261709446

Gjeni më shumë

Foto

Gjeni

Dhomën Tuaj

Të gjitha 29 dhomat ofrojnë WiFi falas, ballkone ose vënd ndenjje dhe TV me ekran të sheshtë. Minibars, shërbimi në dhomë, dhe tharëse flokësh janë ndër lehtësitë e tjera në dispozicion për mysafirët.

Banjat përfshijnë dushe, tualetin falas dhe tharëse flokësh. Ky hotel në Sarandë ofron sherbim falas në internet me valë. Pastrimi në dhome ofrohet çdo ditë.

Dhoma familjare me pamje nga deti

Dhoma familjare me pamje anësore të detit

Dhomë Treshe me Ballkon

Dhome dyshe me pamje nga deti

Dhomë dyshe ose dyshe me ballkon

Dhomë Standarde Treshe